Duinrand Recreatie in Zeeland

Welkom op de website van Duinrand Recreatie.

Op Duinrand Recreatie Oost kunt u nog het gehele jaar door genieten. Er zijn vaste jaarplaatsen voor stacaravans, chalets en vakantiebungalows.

Op Duinrand Recreatie West gaan wij herontwikkelen. 2021 is het laatste jaar dat onze gasten op dit deel van ons park kunnen verblijven. Momenteel is het 1 oktober 2021 en reeds vele gasten zijn vertrokken van Duinrand West en anderen zijn bezig hun plaatsje op te ruimen. In 2022 wordt hier een aanvang gemaakt met de bouw van een vakantiepark met woningen. Meer hierover wordt gecommuniceerd via www.deschouwsevalleien.nl.

Faciliteiten

Lees meer

Verhuur

Lees meer

073 2021_05_31 P1

De Schouwse Valleien

Lees meer

Genoeg te beleven in Zeeland

Vanaf Duinrand Recreatie loopt u zo naar het strand! Het bos- en duinengebied achter camping Duinrand Recreatie leent zich bij uitstek voor leuke fietstochten en/of wandelingen.

Tijdens uw verblijf op Duinrand Recreatie, in een gehuurde of eigen stacaravan /chalet/ vakantiebungalow heeft u alle rust die u wilt, maar u hoeft zich geen minuut te vervelen als u wat meer activiteiten zoekt. In de directe omgeving valt er genoeg te beleven en de provincie Zeeland biedt veel mogelijkheden.

Op de website van Duinrand Recreatie staat veel informatie en foto’s. Tevens kunt u via deze site een stacaravan, chalet of vakantiebungalow huren!